top of page

Over mezelf

Na het behalen van mijn diploma ging ik als vroedvrouw aan de slag in de verloskamer en materniteit van een regionaal ziekenhuis.

Al snel merkte ik dat de conventionele gezondheidszorg niet mijn roeping was.

 

Mijn fascinatie voor Oosterse therapieën begon al op jonge leeftijd en door middel van talloze opleidingen heb ik mezelf dan ook bijgeschoold om holistische zorg te kunnen verlenen die alle niveau’s van het welzijn aanspreekt.

 

Meer dan tien jaar geleden ontdekte ik de wereld van tarot en sindsdien heb ik me er intensief in verdiept. Keer op keer ben ik verwonderd over de buitengewone kracht van de kaarten om diepgaande inzichten te onthullen.

Bij Sol & Luna wil ik jou een veilige plek bieden waar ruimte is

om te voelen, te verwerken en te helen.

 

Ik begeleid jou graag op je pad naar totale heling.

Liefs,

Marie-Line

Sol & Luna-207.jpg

Waarom Sol & Luna?

LOGO SOL & LUNA (1).png

De naam Sol & Luna weerspiegelt de zoektocht naar balans in de dualiteit van het leven. In het dagelijkse leven worden we voortdurend geconfronteerd met tegengestelde krachten die ons uitdagen en vormen.

 

Denk aan de harmonie tussen vreugde en verdriet, mannelijk en vrouwelijk, licht en donker, de zon en de maan.

 

Sol (de zon) staat voor kracht, energie en het licht dat ons omringt. Luna (de maan) symboliseert rust, introspectie en de mystieke diepte van de nacht.

 

Ik geloof dat het omarmen en navigeren tussen deze tegenstellingen essentieel is voor een vervuld en evenwichtig leven. Bij Sol & Luna gids ik jou in het vinden van die delicate balans, zodat je kunt bloeien in zowel de zon als de maan.

LOGO SOL & LUNA (1)_edited.png
bottom of page