top of page

Joy

Dode zee + Gele roos

Hernieuwt de energie & wekt levensvreugde op

Maanfase: Eerste kwartier

Het zout van de dode zee heeft een zeer hoge concentratie. Daardoor is de zuiverende kracht en vitaliserende werking van dit zout extra sterk. Een bad in dit zout is een echte detox van negatieve energie en maakt jouw aura weer extra ontvankelijk voor positieve energie. Door de hoge concentratie aan magnesium en kalium heeft het zout van de dode zee ook een erg helende werking. Magnesium kan via de huid worden opgenomen. Dit zout kan dan ook verlichting brengen bij huidaandoeningen, reuma en chronische ontstekingen.

Gele roos staat met haar warme kleur symbool voor optimisme, enthousiasme en vreugde. Het is een bloem die geassosieert wordt met warmte, vergeven, vriendschap en energie. Een boeket gele rozen is zowaar het perfecte geschenk voor een goede vriend of vriendin.

Aroma: De gele badkristallen bevatten arnica-extract en natuurlijke oliën van cabreuva, rozemarijn en naaldbomen. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke aromatherapie en een verwarmende en reactiverende badervaring. (Deze aromatische badkristallen zitten niet in het Puur Natuur pakket.)

 

Badzout Joy is hét badzout bij uitstek om aan jezelf of een goede vriend te schenken. Geniet van het leven en pluk de dag.

Tip: Bij elk badzout staat telkens de bijhorende maanfase. Tijdens deze periode is de werking van het badzout extra krachtig. Je kan tijdens deze fase een bad nemen met het zout of het zout opladen tijdens de nacht. Zet het zout bij een raam waar het het licht en de energie van de maan kan opnemen en laadt zo je zoutkristallen op met jouw intentie.

bottom of page