top of page

Release

Haliet + Duizendblad

Reinigt de energie & helpt loslaten

Maanfase: Volle maan

Haliet staat bekend om zijn zuiverende en beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het doorbreken van ongewenste gewoonten en vastgeroeste patronen. Tijdens een bad met halietzout kunnen blokkades daadwerkelijk “oplossen”.

Duizendblad symboliseert moed en liefde ondanks obstakels. De botanische naam Achillea heeft zijn oorsprong in de Griekse held Achilles, die dit geneeskrachtige kruid bezat. Tijdens de oorlog gebruikte hij dit kruid voor zichzelf en zijn leger om wonden te helen.

Badzout Release is het ideale badzout voor zij die dapper genoeg zijn om oude patronen te doorbreken en los te laten wat niet langer bij hen past.

Aroma: De rode badkristallen zijn verrijkt door etherische oliën van jeneverbes, wintergroen en rozemarijn. Ze verspreiden een heerlijke frisse geur en helpen spierspanning los te laten. (Deze aromatische badkristallen zitten niet in het Puur Natuur pakket.)

Tip: Bij elk badzout staat telkens de bijhorende maanfase. Tijdens deze periode is de werking van het badzout extra krachtig. Je kan tijdens deze fase een bad nemen met het zout of het zout opladen tijdens de nacht. Zet het zout bij een raam waar het het licht en de energie van de maan kan opnemen en laadt zo je zoutkristallen op met jouw intentie.

bottom of page