top of page

Relax

Epsom + Kamille

Kalmeert, ontlaadt & brengt rust

Maanfase: Laatste kwartier

Epsom zout zorgt voor een spirituele reiniging. Het helpt je om de invloeden van buitenaf die je doorheen de dag hebt opgepikt weer los te laten. Het bevordert ontspanning en vermindert stress. Epsom zout ondersteunt een goede nachtrust.

Kamille staat bekend om zijn buitengewoon krachtige kalmerende en geruststellende werking. Dit kruid is effectief op alle niveaus: fysiek, emotioneel en subtiel. Bij verdriet kan kamille troost bieden.

Badzout Relax is perfect voor een heerlijk ontspannend bad net voor het slapengaan. Laat de stress van de dag los en verzeker jezelf van een goede nachtrust.

Aroma: De paarse badkristallen zijn verrijkt door etherische olie van lavendel. Ze verspreiden een heerlijke kalmerende geur die je helpt optimaal te ontspannen. (Deze aromatische badkristallen zitten niet in het Puur Natuur pakket.)

Tip: Bij elk badzout staat telkens de bijhorende maanfase. Tijdens deze periode is de werking van het badzout extra krachtig. Je kan tijdens deze fase een bad nemen met het zout of het zout opladen tijdens de nacht. Zet het zout bij een raam waar het het licht en de energie van de maan kan opnemen en laadt zo je zoutkristallen op met jouw intentie.

bottom of page